Afspraak maken

 

Spreekuur op afspraak

Dokter Kerssen heeft spreekuur op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Dokter van der Wal heeft spreekuur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 8:00 en 12:30 uur. Voor eenvoudige vragen kunt u ook een afspraak maken voor het telefonisch spreekuur, u wordt dan op een afgesproken tijdstip teruggebeld door de dokter.

Bij het maken van een afspraak kan de assistent(e) vragen naar de reden van uw contact. Hij/zij is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistent(e) is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, dan we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistent(e) beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.